Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuuta 18, 2009.

Syvä rakkaus

Kuva
Kukkien kielessä punainen ruusu : rakkaus, intohimo, kunnioitus, rohkeus; intohimoinen rakkaus; hääkimpussa rakkaus .

Perjantaiherkku

Kuva
Viikonloppu voi alkaa!

Suklaavalo

Kuva
Appelsiinisuklaata vaiko ihana iltarusko?

Kiihkeä rakkaus

Kuva
Tulenkeltainen ruusu; Kiihkeä rakkaus Kukkien kieli: ilo, ystävyys, symparia; (tummankeltainen) kiinnostavuus, viehkeys; hääkimpussa: ystävyys Viktoriaaniseen aikaan keltainen ruusu liitettiin mustasukkaisuuteen. Usein se on liitetty myös uskottomuuteen.

Tomaso Albinoni

Kuva
TOMASO ALBINONI (1671-1751) Tomaso Giovanni Albinoni oli Italialainen barokkisäveltäjä, jonka töistä tunnetuimpia ovat hänen instrumentaalisävellyksensä. Omana aikanaan hän oli tunnetuin oopperateoksistaan. Albinonin kynästä on syntynyt usein hautajaisissa tai muistotilaisuuksissa kuuluva Adagio g-mollissa viululle, jousille ja uruille, joka on myös eräs eniten taltioiduista barokkimusiikin kappaleista. Kappaletta on myös sovitettu monille eri soittimille.

Ihana Valo

IHANA VALO

Se Oikea

Kuva
Se Oikea voi olla joskus vaikea löytää, mutta jos sen onnistuu rinnalleen saamaan, sitä ei pidä missään tapauksessa hukata, vaan vaalia ja hoitaa, kuin kalleinta aarretta.

Hetki itsellesi

Kuva
Jokaisena päivänä olet ansainnut ainakin pienen hetken itsellesi. Käytä se niin, että se antaa sinulle lisää energiaa, auttaa sinua pääsemään päivän jännityksistä, stressistä ja ikävistä asioista. Istahda hetkeksi kiireenkin keskellä, sulje silmäsi, kuuntele musiikkia, joka rauhoittaa mieltäsi, eikä aiheuta lisäjännitteitä. Jos suklaa tai vaikkapa salmiakki ovat herkkujasi, älä ahmi vaan anna itsesi maistella makua kaikessa rauhassa, vain pala tai kaksi kerrallaan. Tee pikkuhetkestäsi makumatka, seikkailu omaan sisäiseen maailmaasi. Tutustu itseesi, kuuntele mitä sisimpäsi sinulle haluaa kertoa! Onnellista päivää kaikille!

Suklaanautinto

Kuva
Salmiakkisuklaa muuttaa MSN Space -sivustolta Bloggeriin. Tervetuloa kaikki salmiakin ja suklaan ystävät mukaan!